Acasa Actualitate-InternaInvestigatii S-a aruncat de pe bloc şi a căzut pe-o casă

S-a aruncat de pe bloc şi a căzut pe-o casă

scris de A.P.
337 Afisari

O femeie s-a aruncat miercuri, în jurul orei 11.00, de la etajul unui bloc din strada Drobeta Turnu Severin din sectorul 2 Bucureşti, pompierii fiind solicitaţi întrucât victima a căzut pe acoperişul unei case de pe strada paralelă, Aurel Vlaicu.

ambulanta_smurdFemeia a suferit un traumatism cranian şi multiple fracturi, fiind declarată decedată de echipajele de intervenţie. La serviciul unic de urgenţă 112, locatarii din strada Aurel Vlaicu numărul 60 au anunţat faptul că o femeie a fost văzută căzând, transmite Mediafax.

Mai mulţi vecini au auzit o bubuitură puternică. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi pompierii.

Poliţiştii, veniţi la faţa locului, vor stabili dacă femeia a vrut să se sinucidă sau a fost un accident.Din primele informaţii, femeia avea probleme neuropsihice şi a mai avut o tentativă de sinucidere. Ea a profitat de faptul că era singură şi s-a aruncat de la etaj

Fiul femeii, chemat de poliţişti, se află în stare de şoc după ce a aflat de tragedie.

Autorităţile au apreciat că femeia, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a căzut de la etajul nouă al blocului în care locuia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult