Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iliescu: Guvernul lui Crin e „o idee cam nastrusnica”

Iliescu: Guvernul lui Crin e „o idee cam nastrusnica”

scris de Ziua Veche
58 Afisari

Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca prezentarea de catre liderul PNL a unui Cabinet alternativ al liberalilor este „o idee cam nastrusnica”, practica fiind specifica unui sistem bipartid.Intrebat despre prezentarea, de catre Crin Antonescu, a unui „Cabinet alternativ” al PNL https://www.ziuaveche.ro/politica-interna/liberalii-propun-un-guvern-alternativ-care-include-si-patru-independenti  in eventualitatea accederii la guvernare, Ion Iliescu a raspuns: „Asta este o practica englezeasca, unde exista aceasta practica a bipartizanului, adica o organizatie politica bazata pe doua partide care se succedeaza la putere, cand unul este la putere, celalalt este in opozitie si de aici acel shadow cabinet, cabinetul in rezerva al opozitiei. Nu ne aflam acolo, asa ca mi se pare cam nastrusnica o asemenea idee”.

 

Presedintele de onoare al PSD a facut aceste afirmatii la sediul central al partidului, unde s-a  intalnit cu presedintii organizatiilor de pensionari din PSD.

0 comentariu

Fratele Lumière 16-03-2010 - 22:35

Varzaru, varza, viezure, mînz, coca-cola.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult