Acasa MagazinLife Britanicii, un nou documetar şocant despre România VIDEO

Britanicii, un nou documetar şocant despre România VIDEO

scris de L.M.
10 afisari

Britanicii au realizat un nou documetar şocant despre România, “From the Mountains To The Sea”. Partea a doua a seriei „Wild Carpathia”, care promoveză România şi include interviuri cu principesa Margareta şi Ivan Patzaichin, va avea premiera la nivel european, inclusiv în România, pe televiziunea internaţională Travel Channel, pe 5 septembrie, de la ora 19.00.

Britanicii, un nou documetar şocant despre România VIDEO

Britanicii, un nou documetar şocant despre România

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, partea a doua a seriei „Wild Carpathia” este intitulată „From the Mountains To The Sea” („De la munţi până la mare”, n.r.) şi va avea premiera în Europa, pe Travel Channel, în data de 5 septembrie, de la ora 19.00 (ora României).

Documentarul va fi difuzat în reluare pe Travel Channel, pe 6 septembrie, de la ora 21.00.

În Marea Britanie, partea a doua a seriei „Wild Carpathia” a avut premiera pe 2 septembrie, de la ora 19.00, pe Travel Channel, urmând să fie reluată pe 6 septembrie, de la ora 20.00.

Compania Scripps Networks Interactive, care deţine Travel Channel, şi ministrul delegat pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini, au anunţat, pe 19 aprilie, că miniseria „Wild Carpathia” va continua cu două părţi noi. Prima parte a miniseriei „Wild Carpathia” – ce a inclus un interviu în care prinţul Charles promova Transilvania – a fost lansată în octombrie 2011 şi a fost difuzată la nivel internaţional, inclusiv în România.

În acest context, Alasdair Grant, coproducător al „Wild Carpathia” şi cel care semnează imaginea acestei miniserii, a declarat, pentru Mediafax, că cele două noi părţi vor fi centrate pe Munţii Carpaţi. Gazda acestora va fi tot Charlie Ottley, cel care a prezentat şi prima parte a acestei miniserii.

Potrivit lui Alasdair Grant, cel de-al doilea episod are titlul „Wild CarpathiaFrom the Mountains To The Sea” (De la munţi până la mare, n.r.) şi va fi o călătorie de la Porţile de Fier până în Delta Dunării, care va include prezentarea unor locuri de pe Valea Oltului, a Munţilor Făgăraş, a Castelului Peleş şi a mănăstirii Cozia. De asemenea, documentarul include şi prezentarea unor localităţi din Delta Dunării.

Ppartea a doua a seriei „Wild Carpathia” va fi difuzată în 120 de ţări, în 19 limbi. „Va fi o imensă campanie de promovare a imaginii României şi sperăm că va încuraja turiştii să meargă să descopere ultima mare regiune sălbatică din Europa”, a spus Alasdair Grant. Pe de altă parte, Alasdair Grant a spus că ultima parte a seriei „Wild Carpathia„, cea de-a treia, va include un interviu cu prinţul Charles al Marii Britanii şi va fi difuzată la nivel internaţional în luna noiembrie.

4 comentarii

UnUL 04-09-2013 - 17:08

Foarte frumos din partea lor. Dar de ce „documentar ȘOCANT”?

pathfinder 04-09-2013 - 17:11

🙂
Nu au stiut ce alt cuvant sa foloseasca ca sa atraga atentia…

ovidiu avram 04-09-2013 - 18:48

Cred ca L.M. a bagat un deget in priza si a ramas”socat(a)”

ValVerde 04-09-2013 - 18:51

Vilvoi si-a luat alt pseudonim ???

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult