Acasa Opinii Monarhia Cioabă şi românii rromizaţi

Monarhia Cioabă şi românii rromizaţi

scris de Marius Bâtcă
22 afisari

Avertizez cititorul că nu doresc nici în ruptul capului să jignesc această comunitate de rromi, nu-i doresc în niciun fel răul, nu am aplecare către extremisme războinice, dar nu pot să rabd să nu constat că această etnie întrece, uneori, orice închipuire şi refuză cu obstinaţie şi ostentaţie o integrare adevărată, o muncă cinstită, precum şi toate măsurile educaţionale privilegiate, pe care statul le pune pe cheltuiala noastră la dispoziţie.

Stan Petrescu editorialist Ziua VecheUnele surse internet ne spun că Ţiganii (în germană Zigeuner, în engleză Gypsy, în franceză Gitan, în spaniolă Gitano, în maghiară Cigány, în bulgară Ţigani, în rusă Ţâgane) sunt termeni folosiţi în diverse ţări pentru grupuri etnice nomade plecate din India la început de secol X, amestecate cu grupuri europene şi de alte origini. Numele este larg răspândit în toponimie, hidronimie, oronimie, onomastică etc.

Ţigani pot fi găsiţi în aproape toată lumea civilizată. În Europa, de pildă, importante grupuri trăiesc în România, Bulgaria, Macedonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Spania, Franţa, Grecia şi Serbia. Comunităţi întregi de ţigani trăiesc şi prin în Asia, în nordul Africii sau în America de Nord.

Faţă de restul populaţiei româneşti, faţă de alte minorităţi naţionale, potenţialul criminogen al ţiganilor este mai mare, cu tendinţe de creştere agravante, iar o pondere însemnată a lor este implicată în săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii private.

Factorii psihologici, biologici, care influenţează comportamentul ţiganilor au la bază trăsături specifice etniei, dobândite drept zestre ereditară de la strămoşii lor nomazi din nordul Indiei şi cristalizate pe parcursul celor 6 -7 secole de când este atestată prezenţa etniei pe teritoriul României.

Acest comportament delicvent i-a marginalizat, conducând până la respingerea lor de către colectivităţile pe lângă care aceştia s-au aşezat, acest fenomen fiind cunoscut în toată Europa.

După revoluţie, înclinarea ţiganilor spre delincvenţă s-a manifestat cu recrudescenţă crescută, cu tendinţe de îmbrăţişare a formelor superioare ale crimei de tip mafiot.

Prin acţiunea acestor grupuri, s-au produs prejudicii incredibile. Ca mod de acţiune, sunt arhicunoscute jafurile organizate în grup, cu mână armată („şmenurile”), traficul de carne vie, sechestrarea de persoane, taxa de protecţie, şantaj şi chiar spălarea banilor proveniţi din infracţiuni, afaceri imobiliare ilicite etc..

Un gen de activitate infracţională în care s-au specializat ţiganii se referă la afacerile din domeniul prelucrării, colectării şi valorificării metalelor, îndeosebi cele neferoase, aluminiu, cupru, bronz, aramă.

Trebuie spus că întregul sistem de irigaţii, la nivel naţional, a fost distrus bucată cu bucată de această etnie, transformând ţevile de aluminiu în ceaune şi căldări, sau comercializându-l, în cârdăşie cu comercianţi români, fără ca autorităţile să ia cea mai mică măsură.

Printre acţiunile organizaţiilor de tip mafiot, se regăseşte traficul de droguri, care a luat amploare în România, stimulat de consumul acestora, care creşte în fiecare zi. Grupuri mafiotizate de persoane provenite din câteva familii de ţigani, conduse de un lider autoritar, profilate pe săvârşirea în serie de furturi, tâlhării, escrocherii, trafic ilegal cu valută şi metale preţioase, furturi din autoturisme, prostituţie şi proxenetism, cerşetorie, vânzarea de copii pentru înfiere ilegală a acestora de către cetăţeni străini, afaceri imobiliare, cămătăria, traficul de droguri, furtul şi comercializarea operelor de artă, şantaj, ameninţări, perceperea taxelor de protecţie, recuperarea prin violenţă a unor debite, valorificarea în ţară de bunuri şi valori furate din alte ţări (Germania, Franţa, Austria, Polonia).

Aceste clanuri, de fapt, şi-au delimitat sferele de dominaţie şi afaceri, recurgând foarte adesea la acte de violenţă şi intimidare, chiar la adresa organelor forţei publice.

Sumele imense de bani obţinute din comiterea de infracţiuni sunt investite în achiziţionarea sau construcţia de imobile de lux, autoturisme, bijuterii, valută, opere de artă, terenuri, spaţii comerciale etc. Centrul Timişoarei a fost cumpărat prin aceste mijloace necinstite şi cu sprijinul autorităţilor publice corupte.

Din nenorocire, mafia ţigănească reprezintă un grup închis, însuşire care este caracteristică grupărilor care s-au constituit pe criterii etnice şi profesionale în săvârşirea de infracţiuni şi acte antisociale, începând cu anul 1990 .

Românaşii noştri politici „de viţă nobilă” le-au schimbat numele ţiganilor în rromi (om pe ţigăneşte), creând cea mai mare confuzie între neamul românesc şi această etnie care a oripilat întreaga Europă civilizată, Europă care ne confundă, de acum, pe noi românii, din ce în ce mai mult cu comportamentul acestor nomazi imposibil de asimilat, integrat sau ordonat.

Ţiganii nu au o entitate politică proprie şi nici nu vor s-o aibă, nu au un teritoriu propriu, fiind împrăştiaţi prin tot spaţiul creştinătăţii europene, sunt peste tot marginalizaţi politic şi social, constituie un segment al populaţiei majoritare cu tendinţe deviante, nu renunţă la formele de identitate închise, tradiţionale, uneori tribale, fiind văzuţi de întreaga elită europeană ca un grup contracultural, contestatar al normelor şi valorilor fundamentale ale societăţii.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă autorităţile statelor europene cu ţigani este una dilematică: cea a integrării lor în civilizaţia majoritarilor sau, din contra, marginalizarea acestei minorităţi, în continuare, ca o etnie care este imposibil de integrat în societate şi care consimte să trăiască aşa cum îşi doreşte, ea, de mii de ani, generând probleme grave convieţuirii sociale cu populaţia majoritară şi cu celelalte minorităţi naţionale sau etnice.

Autorităţile sau confruntat şi se confruntă cu probleme deosebit de delicate în sensul adoptării unor forme fie de integrare fie de asimilare. Integrarea ţiganilor în societatea civilizată înseamnă renunţarea la tradiţiile nomade, precum şi la alte obiceiuri tribale, altele primitive, îndeosebi cele ce ţin de educaţie, de cultură, de respectarea cadrului legal în societatea în care trăiesc, refuzând un standard minim de civilizaţie.

Imaginaţi-vă casa de lux a unui ţigan din Ţăndărei, Buzeşti sau Strehaia, care nu are WC-ul în casă ci în fundul curţii, pentru că aşa spune tradiţia ţigănească. Ei nu iau modele civilizatoare de la majoritari pe care-i consideră nişte corciţi lipsiţi de mândrie.

Comportamentul ţiganilor, dacă nu se reuşeşte a fi controlat şi supus legilor, poate duce la destabilizări foarte grave şi chiar la conflicte interetnice grave. Cazul de la Hădăreni – Mureş (întâmplat pe fondul unui comportament delicvent al unor ţigani din sat, precum jigniri, bătăi, furturi, tâlhării şi violuri), asasinatele din Ungaria, îndiguirile din Slovacia, precum şi conflictele dintre autorităţile unor ţări Occidentale cu cei peste 50.000 de ţigani risipiţi prin capitalele Apusului.

Dar ceea ce este mai grav este faptul că muzica ţigănească (aşa-zisele manele), dată la maximum pe străzi, în parcuri şi târguri, la nunţi şi la botezuri a prins în rândul generaţiei tinere, o generaţie mediocră, fără cultură şi educaţie muzicală, agresând frumosul melos românesc ce riscă să fie asimilat de acest gen de muzică aproape imposibil de oprit, pentru că domnii de la ministerul culturii dorm în bocanci, cei de la educaţie fac politică în şcoli iar CNA-ul nu are sânge în nicio instalaţie, pentru a face curăţenie în programele unor televiziuni care încurajează până la exces acest gen de muzică. Mi-e dor de Consiliul Culturii şi Educaţiei Socialiste ca de mama, pentru că nu a permis infuzia spaţiului cultural tradiţional cu asemenea influenţe contra şi subculturale, promovând doar muzica autentic românească şi pe cea lăutărească de excepţie, nepunând la socoteală odele de complezenţă închinate puterii comuniste.

Iată-i pe ţiganii noştri graşi şi cocalari cum ne agresează zilnic cu mentalităţile lor tribale transfrontaliere, trăsături pe care nici Occidentul pragmatic şi disciplinat nu a reuşit să-i ordoneze ori să-i atragă spre lumea regulilor civilizate. Rromii aceştia reuşind să ne ocupe spaţiul public cu gâlceava lor respingătoare, strecurând, cu ajutorul televiziunilor de cartier, atâta confuzie printre români, cu precădere în rândurile generaţiei tinere, încât aceasta din urmă este ruptă de continuitatea noastră istorică, de rolul şi importanţa monarhiei noastre pământene, monarhie pusă, acum, în ipostaza de a fi constituit răul absolut al românilor şi României.

Regele nostru adevărat este atacat pentru fapte imaginare şi întreaga sa familie este ostracizată şi altoită peste măsură cu fel de fel de scatoalce năprasnice date de presa de doi franci, presă cumpărată, de altminteri. Istoricii noştri de carton, adeseori, apar pe post de agenţi de influenţă comunişti, fiind incapabili să reacţioneze la toate ironizările cu adresă directă la istoria noastră naţională, absenţi la atacurile în contra simbolurilor şi statalităţii românilor, ţara fiind desconsiderată, iar istoria monarhiei ascunsă cu bună ştiinţă şi toate acestea prin grija unei anumite părţi a presei perfect instruită pentru asemenea acţiuni de dezinformare, presă năimită care, în văzul lumii, a încăput pe mâna unor inşi cu bani murdari străini, presă care lezează fără ruşine mândria unui întreg popor.

Matracuci în călduri de-şi zic moderatoare de televiziune, lipsite de cultură şi cel mai elementar bun-simţ românesc ne aruncă, la porunca patronilor, spre consum, comentarii şi imagini promiscue cu ţigani şi pirande analfabete pline de aur, de dispreţ, de sfidare, de agresivitate de infatuare.

Se continuă astfel cu erodarea, prin media, a mândriei neamului meu românesc, a distrugerii fibrei autentice a unui popor sub pretextul multiculturalismului şi nediscriminării, popor căruia după ce i-au fost distruse elitele, după ce i-au distrus moravurile, tradiţiile, cultura şi educaţia, după ce i-au distrus armata şi l-au lipsit de un ideal, după ce i-a transformat biserica într-o afacere, i se pune acum pe umeri „civilizata monarhieCioabă .

Prin atacarea monarhiei noastre pământene, este blasfemizat Dumnezeu, pentru că Regele, Iisus şi Biserica, alcătuiesc cele trei nume în care îl găsim pe Dumnezeu. Nu întâmplător monarhii noştri au înscris pe frumosul nostru drapel românesc adagiul latin nihil sine deo.

Obârşiile noastre sunt latine, adică un popor cuminte cu dragoste de patrie, de libertate. Noi nu trebuie să pierdem însuşirile acestui măreţ popor, poporul roman, în toate bălăcărelile ţigăneşti şi mahalageşti, în toate „sinergiile şi emergenţele rabinice” ale tovarăşilor cu religie satanică roşie.

Iubirea de patrie şi neatârnare s-au transmis şi poporului român. Am rezistat secole de-a rândul sub trei imperii. Acestea din urmă au dispărut, dar românii au rămas.

Puterea acestei sfinte treimi de cuvinte, Regele, Iisus şi Patria, îi sperie de moarte pe poltronii politicii româneşti, cea mai mare parte a lor veniţi din mizeria roşie comunistă.

Priviţi-i pe succesorii fondatorilor Holocaustului Roşu cum s-au aşezat peste tot fără ca nimeni să nu le îndoaie spinările şi să-i trimită în străfundurile puşcăriilor capitaliste de azi. Ei sunt vinovaţi şi arestabili pentru că au asmuţit părţi ale populaţiei una împotriva celeilalte (vezi mineriadele), au exacerbat drepturile minoritarilor ţigani până ce aceştia s-au cocoţat în capul majoritarilor, iar ungurilor li s-au făcut atâtea sluji încât vor desprinderea Transilvaniei de ţara mumă. Iar diriguitorii noştri „patrihoţi” se zbat de ceasul morţii făcând şi desfăcând guverne sau cerşind voturi, sacrificând o ţară şi arătându-ne pe televizor, în seriale fără număr, un uriaş spectacol numit Ţiganiadă politică

În oraşele înfloritoare ale saşilor şi şvabilor izgoniţi de comunişti au fost instalaţi ţiganii cu caii corturile şi toţi puradeii lor, în frumoasele case evreieşti sau ale funcţionarilor publici arestaţi prin Bucureşti au fost mutaţi ţiganii cu sălaşurile lor, stricându-le până în temelii, transformând burgurile strălucitoare de odinioară, cartierele întregi ale Bucureştilor şi ale unora dintre cele mai importante oraşe ale ţării în adevărate mahalale ale mizeriei umane, toate în numele principiilor europene enunţate mai sus.

Pentru a menţine ţara sub căpăstru delicvenţilor tribali şi apostaţilor aciuaţi pe aici la cumpenele istoriei, tembelii şi păpuşarii politici aflaţi la putere refuză orice lege cu privire la lustraţie, refuză readucerea monarhiei pământene pe tron, refuză un real proces al comunismului, proces care să-l aibă în boxă pe Ion cu Sula-n Coaste, dimpreună cu sistemul său roşu consolidat. Parte din cei care au sugrumat această ţară au mixtură de sânge ţigănesc în vene, de unde şi însuşirea lor de a sfida legea şi ordinea, pe Dumnezeu şi sfânta noastră monarhie pământeană, aflată, din păcate, încă în bejanie în ţara sa legitimă, latină şi nu rromă.

Sunt absolut fericit să constat că avem o istorie îmbogăţită cu figuri reprezentative ale etniei ţigăneşti din domeniul artelor, muzicii, politicii şi meseriilor cele mai subtile. În schimb, nu mai vreau să aud insipidele texte muzicale semnate Salam şi Adrian Wonderful Child.

Am sentimentul, totuşi, că această ciudată şi anacronică încoronare ţigănească, lăsată cu ţigăneală aprinsă la nivel naţional, să trezească în toată ţigănimea înţeleaptă semnalul pentru integrarea etniei în normalitate: să-şi voteze democratic un lider care să-i reprezinte ca identitate, să-şi trimită reprezentanţi în parlament, să-şi trimită odraslele la şcoli pentru a se educa, să renunţe la obiceiurile tribale cu măritişul fetelor la vârste fragede şi să termine cu umbra trecutului lor nomad, prin angajarea la muncă cinstită stabilă aşa cum o fac toţi ceilalţi cetăţeni oneşti ai patriei.

Am trăit să văd şi ziua nefastă, când poporul român otrăvit şi orbit ani de-a rândul trebuie să aplaude inconştient încoronarea urmaşilor lui Ion Cioabă.

Ce spectacol grotesc ne-a pregătit destinul!?

Ajunge! Parcă este prea mult!

33 comentarii

misu 27-08-2013 - 16:18

„La o ţară cu atâţia bufoni, nu e normal că se înmulţesc regii?”.
Intrebarea fireasca este unasi buna : Integram noi tiganii ori ne integreaza ei ?? ca la tiganiada din ultimele zile, apare sigura integrarea noastra in tiganime !!!!.

ValVerde 27-08-2013 - 16:29

„La o ţară cu atâţia bufoni…”

===

Bula, asta se ia de tine…!!!

BULA 27-08-2013 - 17:25

Linge-o !

kapa 27-08-2013 - 16:59

din pacate asa e,primul vinovate Iliescu,care a permis si incurajat,redenumirea tiganilor in rromi,cu consecintele nefaste asupra imaginii romanilor in Europa,a tuturor partidelor,cu gandul la voturi,a lui basescu ,din aceleasi motive,precum si abisericii ortodoxe,care la vederea galbenilor a binecuvantat tot spectrul de printi ,regi,imparati,fara a se gandi la consecinte.

mircea 28-08-2013 - 08:19

cand a fost redenumiti tigannii in rromi s-a facut cu sprijinul prim ministru ISARESCU(evreu) si ministru de externe Petre RRoman(evreu) si Iliescu var primar cu ION Cioaba

UnUL 28-08-2013 - 09:20

Mirciulică,chestia cu Isărescu evreul e mai mult decît discutabilă. E drept că apare pe tot felul de liste stupide cu evrei, alaturi de Băsescu (??!!), Iliescu (??!!), Emil Constantimnescu (???!!) și mulți alții ale căror resupuse origini „evreiești” sunt mai mult decât discutabile. (listă făcută, probabil, de niște legionari bolnavi de anttisemitism ca tine, Bubos sau Bășinel!) sau este acuzat de asta de tot soiul de demenți de tipul lui George Bara. Dar să nu uităm că tatăl lui a fost ofițer în armata română pe frontul antisovietic într-o vreme câd evreii erau persecutați și nu aveau ce căuta în armată, iar mama lui e fiică de preot.

urbos 28-08-2013 - 09:39

Cand au fost persecutate leprele ji dovesti de n-au avut voie in armata, ca scarbele se lauda non stop ca au luptat cot la cot cu romanii. Hai sictir ma vierme.

UnUL 28-08-2013 - 09:43

Buboșel, dacă mai citești și altceva decât maculatura ta legionară pseudo-istorică, poate vei afla. Nu mă simt obligat să îți dau mură în gură.

urbos 28-08-2013 - 09:46

De cand tot grohaiti despre legionari, m-ati facut curios. Zi unde gasesc niste maculatura d-asta legionara, sa vad despre ce-i vorba.

UnUL 28-08-2013 - 10:20

Aia știi tu mai bine, că tu consulți așa ceva, nu eu.
P.S. Uite, ca să îți dau, totuși, muiră în gură, deși mi-am jurat să n-o mai fac, uite câteva date:
Statutul militar al evreilor
Excluderea evreilor din societatea românească a implicat şi eliminarea lor din cadrele Armatei. “Obligaţiunile militare fiind obligaţiuni de onoare, se preciza în Decretul din 8 august 1940, se transformă
pentru evreii din România din categoriile I şia III-a, fie în obligaţiune fiscală statornicităîn limitele ce se vor reglementa după puterile materiale ale fiecărui evreu şi după consideraţiunea dacăa făcut sau nu serviciul militar, fie în obligaţiune de muncă potrivit nevoilor statului şi instituţiilor publice, la muncile de interes obştesc, după capacitatea şi situaţia fiecăruia. Evreii din categoria a II-a nu pot fi militari de carieră”.
În virtutea Decretului-lege relativ la statutul militar al evreilor adoptat în decembrie 1940, au fost excluşi toţi evreii din serviciul militar şi de la premilitărie, obligându-i să plătească taxe militare şi să presteze munci obşteşti. Taxele urmau să fie plătite şi de către cei care din cauza condiţiilor fizice ar fifost găsiţi inapţi pentru serviciul militar. Impunerea la plata taxelormilitare s-a făcut din oficiu de către Ministerul Finanţelor dupătabelele nominale de impunere întocmite de cercurile de recrutare.
Obligaia la plata taxelor militare sau la munci de interesm obştesc urma să dureze pe tot timpul cât ceilalţi cetăţeni erau mobilizaţi pentru îndeplinirea stagiului militar. Conform legii,pe timpul concentrărilor prelungite, mobilizare sau război, evreii puteau fiutilizaţi în folosul Armatei saula munci de
los obştesc. Specialiştii cu titluri academice (medici, farmacişti, veterinari, ingineri, arhitecţi) urmau săfie folosiţ potrivit pregătirii lor în calitate de rechiziţionaţi şi plătiţi cu o diurnă fixată prin decizie ministerială.
Evreilor care posedau livret militarli s-a aplicat pe copertă şi pe prima pagină a livretului, cu tuş roşu, cuvântul Evreu, celorcare nu au satisfăcut legea asupra recrutării Armatei li s-a dat un “Livret militar pentru evrei”.
Medicii, farmaciştii, veterinarii, inginerii şi arhitecţii evrei rechiziţionaţi în Armată pe timpul concentrărilor prelungite sau al războiului trebuiau săpoarte uniformele specialităţii, dar cu semne distinctive pentru marcarea apartenenţei lor etnice.

urbos 28-08-2013 - 10:39

Si asta de unde e, din micul manual al ji danului „supravietuitor”, capitolul tehnici de victimizare si smenuire?

UnUL 28-08-2013 - 11:43

Citește doar Decretul din 8 august 1940; ăsta nu poate fi „măsluit” sau răstălmăcit. Dar degeaba : ești prea bătut în cap ca să accepți ceva ce e contrar ideilor tale fixe.

jan dinu 27-08-2013 - 21:39

– O superba analiza ,felicitari – !!!
JD-USA

CONGO 28-08-2013 - 01:03

GATA, SUNTEM CA SI CASTRATI !

Proiectul de lege care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roşia Montană a fost votat astăzi după ce a fost introdus pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de marţi. Exploatarea va aduce la bugete 2,3 miliarde de dolari, după ce statul a obţinut o creştere a participaţiei la 25% iar redevenţa va fi de 6%.

Inca o data antiecologicii au castigat! ValVerde trage sampanii acu, asa cred.

ValVerde 28-08-2013 - 03:23

Cu caracterul meu generos, ma bucur pentru voi.
Ma bucur ca va va fi mai bine, in ciuda eforturilor voastre de a continua sa lingeti blide ca Bula-Cirliontz

CONGO 28-08-2013 - 06:38

ValVerde

28-08-2013 at 03:23

Cu caracterul meu generos, ma bucur pentru voi.
=======================
heu, pas de comentaire!
:-}

Pkly 28-08-2013 - 01:37

Ma’ nene,referitor la,,sfanta noastra monarhie pamanteana(!),aflata,din pacate,inca in bejenie…”intreb si eu:
-De ce ex-Regele Mihaita nu a participat la Ceremonialul de reinhumare a osemintelor tatalui-sau(Regele Carol al II-lea),de la Curtea de Arges din 2004,si l-a trimis la inaintare pe Duda-colonelu’ ?

jan dinu 28-08-2013 - 07:16

– La RUman daca-i dai
Chiar shi-o sita cu malai
Te tradeaza shi te vinde …
Prin creierul cit-o linte !
EL e os de orthodox
Nesimtit shi ticalos
DA aurul la strain …
Sclav ramine in destin !….
JD-USA

UnUL 28-08-2013 - 07:32

Interesant. Ieri apreciam acest articol extrem de corect și de documentat și îl felicitam pentru el pe domnul Petrescu. Azi postarea mea a dispărut ca prin farmec, de parcă ar fi fost plinâ de înjurături și de vulgarități. Misterioase sunt căile forumului.

un crestin 28-08-2013 - 07:50

Lasa UNULE ca si pe miine ma sterge macar ca nu l-am atins pe moderator nici c-o floare

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-08-2013 - 11:20

Simpla prezenta a unui ,,dalmatian” pe blog, descalifica !

In cazul de fata , este evident ca un individ cu accente de schizofrenie paranoica,care are pretentii de intelectual rasat, prin activitatea depusa ,

Este un VOT de BLAM !

Se pare ca nicknammeurile gasite de Marius Batca, in acest sens , dovedesc

ca aparatul de PROPAGANDA basesc foloseste si DEBILI MENTALI !

UnUL 28-08-2013 - 12:01

Cretinache, dincolo de faptul că nick-name-urile respective nu erau toate ale mele, era vorba de cele folosite de mine de când am intrat pe forumuri, acum vreo 10 ani, pe diverse ziare, la majoritatea renunțând rând pe rând cu ani în urmă. Nu știu și nu mă interesează de unde le-a scos dl. Bâtcă, dar – așa cum spuneam -, pe forumul ZV am folosit doar doă, ”Un român” și ”Unul”, la cel dintîi renunțând de vreun an. Așa că bați degeaba câmpii fără grație, Parpanghelaș.
Și nu știu ce ânțelegi în contextul dat prin „dalmațian”, puișor.
În ceea ce privește debilitatea mintală, sunt dispus să mergem la un control psihiatric împreună; știu deja care ar fi rezultatele.

mircea 28-08-2013 - 12:34

unde dracu in lume s-a maii pomenit pomana jidoveasca si biserica tiganeasca.In ultimul timp se tot striga pe toate drumurile de catre toti tiganii ca ei respecta trditiile bisericii stramosesti.Ca ei au venit,o mare minciuna ei au fost adusi ca sclavi,robi

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-08-2013 - 13:32

O kanalie clasica basesciana nu recunoaste nimic , si cu tupeul caracteristic te minte in fata !
Patat vei ramane , kanalie ordinara !

Daca intradevar esti cadru didactic, vine timpul ,DEBASIFICARII !

UnUL 28-08-2013 - 13:53

MĂI V I TĂ ÎNCĂLȚATA, DACĂ CREZI CĂ DAU 2 BANI PE CE CREZI TU, C R E T I N PATENTAT, ÎȚI BAGI DEGETUL ÎN OCHI PÂNĂ LA COT. POȚI SĂ CREZI CE VREI (DEȘI TE DESFID SĂ DEMOSTREZI CĂ PE FORUMUL ZV AM FOLOSIT UN ALT NICK DECÂT CEL DE FAȚĂ ÎN ULTIMELE 10-12 LUNI!). ȘI TE POȚI DUCE LINIȘTIT LA DREAKU; AI FACE UN BINE OMENIRII!.
Și, inteligentule, îți trimit un „florilegiu” al agramatismelor tale din ultimele 2-3 luni (nu am căuta mai departe de atât, că ajungeam la o listă lungă cât Pomelnicul Mănăstirii Bistrița!):
– „ști tu” (cu un singur i !), respectiv „ști bine” (tot cu un singur i !),
– „sânteți”, „sântem”, etc
– „deșii” (scris de mai multe ori cu 2 i !)
– „Alții , ca tine se dă BASIST” (”Alții” se DAU, nu „se dă”!)
– „nasc pui vi” (cu un singur i !)
– „deacum si pina intr’a 7 spitza” (Adică „de-acum și până…”)
– „Dute dracului” (fără cratimă !)
– „a-ti ajuns”, „A-ți uitat” (cu cratimă !)
– „la lasat” (fără cratimă !)
– „Ai nostri .ca BRAZI” (cu un singur i !)
– „ te înbunez” (cu n în loc de m!)
– „nu î-și înghit” (cu cratimă !)
– „Și o mică complectare”
– „Î-ți mărturisesc” (cu cratimă !), „Î-ți repet” (cu cratimă !), „Î-ți recomand” (cu cratimă !), „Î-ți repet” (cu cratimă !), „Î-ți explicam” (cu cratimă !) ,,Î-ți, admir” (cu cratimă !), „Î-ți rezervi” (cu cratimă !), etc, etc. (Nu voi relua toate construcțiile în care apare această eroare grosolană, ele fiind obișnuite la tine.), ETC., ETC…..
– „ bikinii aia care [corect „PE care”] i-am văzut eu”…
– „ să-ti se administreze”…

În alte limbi:
– „HOW MACH !” (??!)
O serie de fraze în franceză absolut fără sens sau pline de greșeli. Doar câteva exemple care îi vor face părul permanent oricărui cunoscător de franceză:
– „Nous parlons d’une seule et même chose, la personne? Ont été changés mort, et nous n’avons pas appris!…
– „Etre accueilli le professeur. Venez combattre, c’est parfait!!”
– „Mesieurs le profeseurs, vous somme TRES GRANDE, Mois-meme… le petit gitannes, vous remercie.”
– „Place de Pigalle”, ETC.

UnUL 28-08-2013 - 13:56

Na, că m-am enervat, și nu merită să îmi stric nervii pentru un im be c i l incurabil ca tine. Mă duc deci să-mi fac siesta (nu că te-ar interesa chestia asta, dar somnul liniștește).

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-08-2013 - 14:07

Slabe sperante ca UnUL ca tine se va trezi,

De revenit , nici nu se pune problema !

…Aka kademiciene, ia de vezi greselile

de exprimare personale, numai in ultimele

2/3 zile !

Dar , sa nu te plictisesti ,

Ia ,o mostra si de la altii :

Băsescu se deplasează cu elicopterele și autoturismele Brigăzii Antiteroriste a SRI

Ivanciuc

Campania electorală începută în forță de Băsescu nu se mai desfășoară ca odinioară. Antemergătoarele SPP sunt de oha. SPP-ul a decăzut și locul lui a fost luat de Brigada Antitero a SRI.

Băsul este obiectivul strategic nr. 1 al națiunii și băile de mulțime se desfășoară după un nou tipic. Elicopterele Puma și Dauphin cu care se deplasează Băsescu aparțin grupului de transport aerian DELTA al SRI. Fiecare zbor este însoțit de un echipaj antitero. Anual, SRI cheltuiește peste 1.829.201 lei pentru piesele de schimb și mentenanța flotei de elicoptere. Contractul de mentenanță a fost atribuit prin negociere firmelor Eurocopter România și IAR Brașov. Contractele au fost acordate preferențial de SRI, fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare. La nivel guvernamental, problema bugetelor este administrată prin Direcția Generală Probleme Speciale și Situații de Urgență. În linii mari, grupul aerian DELTA își menține aceleași atribuții și prerogative pe care le-a avut Securitatea, strămoașa SRI, pe vremea lui Ceaușescu. Ultima imagine cu Ceaușescu președinte a fost surprinsă în timp ce acesta se îmbarca într-un elicopter aparținând grupului DELTA.

Asocierea cu ZBORUL este de actualitate !

UnUL 28-08-2013 - 14:13

Care greșeli, Parpanghelaș? Semnalează-mi concret măcar două!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-08-2013 - 14:15

Doar postarile de azi, ieri gunoi bashist !

UnUL 28-08-2013 - 14:23

Fraza : „Doar postarile de azi, ieri gunoi bashist ” nu are nici cap, nici coadă, nici sens. Și tot nu mi-ai semnalat nicio greșeală (nu vorbesc de cele de tastare, ci de cele grosolane de ortografie, ca ale tale!) făcută de mine.

mircea 28-08-2013 - 14:03

bine ca te duci sa dormi,am zis eu ca in tine doarme un geniu si pe zi ce trecedoarme din ce in ce mai profund,daia gandesti cu basanau si scrii cu picioru.Da se na zici noua dom prefesoure cu care picioare scrii cu dreptu sau cu stangu

UnUL 28-08-2013 - 14:16

Mirciulică, de dormit dorm doar eu; „geniul” meu rămâne mereu treaz!
Ăn ceea ce privește „geniul” tău pustiu … amintește-ți de propriile greșeli:
– „a-ți pus”
– de geaba
– „nui zise nimeni nimic”
– „sa născut”
– „incultura si educatia la tine si Basescu este [în loc de SUNT – având subiect multiplu] ceva endemic.
– „ tot bou ramâii”
– „lanțe” [plural de la „lanț” !!!??]
– „pacIaura”
– „măsa”
– „ve-tii avea liniste”
– „v-a trebui sa muncesti”
– „mai multi membrii”
– „profesoru tau care tea instruit”
– „daia gandesti ” (fără cratimă !)

UnUL 28-08-2013 - 14:16

Tastarea, bat-o vina : „În ce privește…”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS