Acasa Sport-AutoSport Turneul Campionilor la Tenis. Djokovic şi Tecău, victorii

Turneul Campionilor la Tenis. Djokovic şi Tecău, victorii

scris de Ștefan Constantinescu
357 Afisari

Nr.1 mondial, sârbul Novak Djokovic, s-a impus cu dificultate în faţa cehului Tomas Berdych în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-6 (3), după ce a salvat o minge de meci, luni la debutul său la Tuneul Campionilor de la Londra, în cadrul Grupei A.

Turneul Campionilor la Tenis. Djokovic (foto) şi Tecău, victorii

Djokovic, care a revenit după o accidentare la un umăr ce l-a constrâns să abandoneze la Paris Bercy înaintea sferturilor de finală, a trecut la un punct de înfrângere. La 5-6 în setul trei, înainte de a profita de o slăbiciune a adversarului său la tiebreak.  Într-o altă partidă, din Grupa A, în proba de dublu perechea americană Bob Bryan/Mike Bryan a dispus cu 6-7, 7-5, 10-7 de cuplul austriaco-german Juergen Melzer/Philipp Petzschner, transmite Agerpres.

Britanicul Andy Murray suferă la aductori de circa o săptămână şi nu este sigur că va putea continua să joace la Turneul campionilor de la Londra, unde a pierdut, luni, primul meci contra spaniolului David Ferrer (6-4, 7-5). ‘Am o problemă la aductori, iar acest lucru m-a afectat, nu m-am putut deplasa bine. Nu m-am putut antrena prea mult în această săptămână şi nu ştiam cum mă voi simţi pe teren. Va trebuit să văd cum continuă situaţia aceasta şi voi decide după’, a spus nr. 3 mondial, care s-a accidentat la antrenament la câteva zile după turneul de la Paris-Bercy.
‘Dacă nu ar fi fost vorba de Masters, ca şi de un turneu de Mare Şlem, nu aş fi jucat’, a spus scoţianul, care ar urma să dispute miercuri un meci contra învinsului din partida dintre sârbul Novak Djokovic şi cehul Tomas Berdych.

Jucătorul român de tenis Horia Tecău şi partenerul său de dublu, suedezul Robert Lindstedt, au debutat cu dreptul la Turneul Campionilor. Luni, într-o partidă din cadrul Grupei A a acestei competiţii, la care participă în premieră, Tecău şi Lindstedt au dispus în două seturi, cu 7-6 (6), 6-1, de perechea indiană compusă din Mahesh Bhupathi şi Leander Paes.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult