Acasa AnunturiLicitatii publice Licitatie publica – Vanzare Baza sportiva Valea Borcutului – EXPIRAT

Licitatie publica – Vanzare Baza sportiva Valea Borcutului – EXPIRAT

scris de Ziua Veche
8 afisari

Societatea FISE Electrica Serv SA, cu sediul in Bucuresti, sos. Stefan cel Mare nr. 1A, Sector 1, vinde prin licitatie publica deschisa cu strigare Imobilul „Baza sportiva Valea Borcutului”, situat in mun. Baia Mare, str. Valea Borcutului, nr. 25, jud. Maramures, format din teren in suprafata de 12.929 mp. si constructie cu suprafata construita de 446 mp. Licitatia va avea loc pe data de 06.07.2015, ora 11, la sediul S. FISE „Electrica Serv” SA – AISE Baia Mare, situat in mun. Baia Mare, str. Victoriei nr. 64, jud. Maramures.

Electrica-Serv-SAPretul de deschidere a licitatiei este de 1.230.000 lei, fara TVA, iar Caietul de sarcini pentru participare la licitatie se poate achizitiona de la sediul AISE Baia Mare din mun. Baia Mare, str. Victoriei nr. 64, sau de la sediul FISE „Electrica Serv” SA pentru suma de 100 de lei. Relatii tel. 0727.788.719″ si pe site-ulwww.electricaserv.ro ,sectiunea Anunt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult