Acasa AnunturiLicitatii publice Licitatie publica – Vanzare Centru perfectionare Izvoare – EXPIRAT

Licitatie publica – Vanzare Centru perfectionare Izvoare – EXPIRAT

scris de Ziua Veche
23 afisari

Societatea FISE Electrica Serv SA, cu sediul in Bucuresti, sos. Stefan cel Mare nr. 1A, Sector 1, vinde prin licitatie publica deschisa cu strigare Imobilul „Centru perfectionare Izvoare”, situat in com. Desesti, sat Mara, jud. Maramures, format din teren in suprafata de 1308 mp. si constructie cu suprafata construita de 151,20 mp.

Electrica-Serv-SALicitatia va avea loc pe data de 06.07.2015, ora 15, la sediul S. FISE „Electrica Serv” SA – AISE Baia Mare, situat in mun. Baia Mare, str. Victoriei nr. 64, jud. Maramures. Pretul de deschidere a licitatiei este de 196.000 lei, fara TVA, iar Caietul de sarcini pentru participare la licitatie se poate achizitiona de la sediul AISE Baia Mare din mun. Baia Mare, str. Victoriei nr. 64, sau de la sediul FISE „Electrica Serv” SA pentru suma de 100 de lei. Relatii tel. 0727.788.719″ si pe site-ul www.electricaserv.ro ,sectiunea Anunt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult