Acasa MagazinEzoterism SUA si Rusia se pregatesc de Apocalipsa (video)

SUA si Rusia se pregatesc de Apocalipsa (video)

scris de Ștefan Constantinescu
12.981 Afisari

FEMA – Agentia Nationala pentru Situatii de Urgenta din SUA a comandat alimente ce pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp, in valoare de 14,2 milioane de dolari. Mancarea, in special la conserve, trebuie sa fie livrata inainte de 1 octombrie 2013.

Tot FEMA a ordonat si aducerea unei rezerve uriasa de apa plata, ce trebuie livrata tot inainte de 1 octombrie. Mai mult, in fiecare zi incepand cu data de 25 septembrie si pana pe 2 octombrie au loc verificari si testari ale sistemelor de comunicatii.

Pe plan militar nu va fi permisa nicio plecare pentru armata americana in intervalul 28 septembrie – 5 noiembrie, iar unitatile Garzii Nationale trebuie sa isi termine trainingul in domeniul “controlul revoltelor” pana pe 30 septembrie 2013, ultima zi inainte de data de 1 octombrie.

Pe de altă parte, în Rusia se întâmplă lucruri asemănătoare. Ministerul de Interne din Rusia îşi pregăteşte oamenii pentru a „manageria situaţia în cazul unui dezastru major”.
Mai mult, între SUA şi Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele părţi se angajau să facă „schimb de experţi în cazul unor dezastre de amploare”.

Unii vorbesc de efectele cometei ISON asupra Terrei.

ISON este cometa care în decembrie 2013 ar putea deveni foarte strălucitoare, vizibilă cu ochiul liber chiar și în timpul zilei. Totul depinde de modul în care crește strălucirea ei, pe măsură ce se apropie de Soare.

Cometa a fost descoperită de astronomii ruși Vitali Nevski și Artyom Novichonok de la Institutul Internațional de Optică Științifică în 24 septembrie 2012.

Ea a fost descoperită în apropiere de planeta Saturn. Conform primelor calcule această cometă ar putea fi vizibilă de pe Pământ cu ochiul liber începând cu sfârșitul anului 2013.
Conform calculelor ulterioare ea va trece la o distanță foarte mică de planeta noastră în ziua de 26 decembrie 2013.

Ison este o cometă de dimensiuni medii, coada de praf este de 100.000 de kilometri lungime (față de cei 22 de milioane de kilometri ai lui Halley) și are o lungime totală de 100 de milioane de kilometri. Viteza de deplasare este de aproximativ 80.000 de km pe oră și pierde 50 de kilograme de praf pe minut.

Se pare ca in toata lumea exista deja la nivel guvernamental o mobilizare generala si deja au loc simulari ale unor situatii de dezastre naturale. Cele mai cunoscute fiind aici exercitiile efectuate deja de FEMA luna aceasta (septembrie 2013).

Cometa ISON, denumita de NASA “cometa secolului” va lumina la fel de tare ca si Luna.

Si asta pentru ca aceasta cometa va forma o coada lunga de 300.000 de kilometri, dupa ce va traversa spatiul dintre Soare si Pamant.
“Estimam ca ISON va emide aproximativ 1 milion de kilograme de dioxid de carbon si 54.5 milioane de kilograme de praf in fiecare zi”, a declarat Carey Lisse de la NASA.
Comea are aproximativ 5 kilometri in diametru si va trece pe 28 noiembrie foarte aproape de soare, oamenii de stiinta estimand ca va produce o lumina similara cu cea a lunii plina.

11 comentarii

Marius 24-09-2013 - 17:41

Hoax?

urbos 24-09-2013 - 22:24

Macar de s-ar intampla ceva.

UnUL 24-09-2013 - 23:07

Da, Buboşel, măcar de ţi-ar cădea un fragmenţel de cometă în cap.

IngerAlbastru 24-09-2013 - 23:41

Pe la noi n-am observat nici o pregatire de nimic decat pentru ziua de maine.
Daca e sa fie ceva apocaliptica conditie, nu cred ca sint necesare multe conserve!
Eu am 2 sticle de coniac francez foarte bun si unu din cel mai bun, le beau … si plec fara durere intre stele 🙂 Va zic de acum ca am avut placerea sa va cunosc!!!

Antibasistul 25-09-2013 - 03:31

🙂 esti simpatica, de copii si nepoții tai nu-ți pare rau?

IngerAlbastru 29-09-2013 - 00:53

Nu-mi pare rau de nimeni, copiii mei inteleg fenomenele naturale, nu cred nici ei in religii si sfinti. Daca e sa fie ceva … va fi, nimeni nu poate controla natura, chiar cei care se retrag in buncare, cine stie la ce ies de acolo. Daca din gresala piatra tocmai pe ei cade si le baga direct in Iad in centrul pamantului!!! Pe la noi nu se prepara nimeni de nimic!!!

Aurelio texanu 24-09-2013 - 23:57

Este Piatra care va lovi pamintul din Biblie la Daniel cap 12 spune clar ca aceasta piatra va acoperi pamintul de praf si pucioasa este prima lovitura inaintea inceperi NECAZULUI CEL MARE ce scriu chicitorii in stele sunt minciuni dar ce este scris in Biblie este tot adevaru , invatzatorii nostrii Ortodocsii spune clar ca 2013 Dumnezeu va pedepsi Romania pentru pacatele ei,,,……….Părintele Arsenie Boca a prezis că Bucureștiul la fi șters de pe harta României în urma unui cutremur incredibile. “Se va oua de două ori”, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui.

Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai importanți vizionari pe care i-a avut România. Profeţiile sale s-au îndeplinit exact așa cum au fost rostite sau pictate. Cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul XX au fost prevăzute de către Arsenie Boca întocmai. El le-a definit precum “cele două ouări”, pentru ca atunci când timpul va veni, o a trei se va produce și va pune întreg orașul la pământ.

Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decât precedentele, și astfel întreg Bucureștiul la fi lovit din toate direcțiile pentru ca în cele din urmă se dispară de pe harta României. Toate acestea vor fi precum o pedeapsă pentru că oamenii au păcate mult prea mari și într-un fel sau altul trebuie să plătească.

urbos 25-09-2013 - 00:10

Aia nu mai e ouare, e cacare. Cacarea Troiei.

vitamina Ț 25-09-2013 - 00:33

Poate mai trece el dragutul nea Marius Batca pe aci pe la ziarul asta si te articuleaza cu niste stergeri de-ti sare matreata ca asa meriti

IngerAlbastru 25-09-2013 - 00:20

Ceva nu inteleg, nu scriu vulgaritati si totusi de ce se intervine sa mi se stearga postarile inainte sa termin de scris???

IngerAlbastru 25-09-2013 - 00:26

Piramida cu ochiul stralucitor va orbeste si numai Biblia mai vedeti in roz!
Acum am inteles scopul acestui articol, e propaganda pocaita ca americanii nu se pregatesc pentru nimic, azi cel putin, si scrie clar ca sint sanse minime ca ar cadea ceva praf cosmic pe Pamant.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult