Acasa Sport-AutoSport UEFA: Astra și CFR Cluj amendate și pasibile de 3 ani de suspendare din cupe europene

UEFA: Astra și CFR Cluj amendate și pasibile de 3 ani de suspendare din cupe europene

scris de Laurentiu Banches
117 Afisari

Astra Giurgiu și CFR Cluj au fost amendate de UEFA și urmează să fie suspendate trei sezoane din cupele europene în cazul neachitării datoriilor.

UEFA: Astra și CFR Cluj amendate și pasibile de 3 ani de suspendare din cupe europene (foto:monitorulcj.com)

UEFA: Astra și CFR Cluj amendate și pasibile de 3 ani de suspendare din cupe europene (foto:monitorulcj.com)

Cluburile CFR Cluj și Astra Giurgiu au fost amendate cu 150.000 de euro, respectiv 100.000 euro de către Comisia de Control Financiar a Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) și vor fi suspendate în următoarele trei sezoane ale cupelor continentale dacă nu vor face dovada plății până la data de 31 ianuarie 2015 a datoriilor identificate la 30 septembrie. Clubul Ekranas Panevezys (Lituania) a fost exclusă din cupele europene în următoarele două sezoane în care se va califica și a fost amendat cu 15.000 de euro.

În cazul echipei Bursaspor (Turcia), suspendarea din cupele europene ar urma să se aplice pentru următoarele patru sezoane. Clubul a fost amendat și cu 100.000 de euro, dintre care 50.000 vor trebui achitați doar dacă gruparea nu face dovada plății până pe 15 ianuarie 2015 a datoriilor identificate la 30 septembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS