Acasa InternationalExterne Ianukovici şi Putin, întrevedere pe tema unui “parteneriat strategic”

Ianukovici şi Putin, întrevedere pe tema unui “parteneriat strategic”

scris de A.P.
179 Afisari

Preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, s-a întâlnit vineri cu omologul său rus, Vladimir Putin, la Soci, în sudul Rusiei, unde cei doi lideri au discutat pe tema unui viitor „parteneriat strategic”, a anunţat Preşedinţia ucraineană.

Ianukovici şi Putin, întrevedere pe tema unui "parteneriat strategic"

Ianukovici şi Putin, întrevedere pe tema unui "parteneriat strategic"

„Şefii de stat au abordat probleme legate de cooperarea comercială şi economică în diferite domenii ale economiei şi pregătirea unui viitor acord de parteneriat strategic”, potrivit serviciilor lui Ianukovici, care se întoarce dintr-o vizită în China. Întâlnirea sa cu Putin, neanunţată, a fost confirmată agenţiilor ruse de purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

3 comentarii

Europeanuul 07-12-2013 - 11:32

Rusnacul la rusnaci trage!

UnUL 07-12-2013 - 12:05

Este evident că rușii au agenți implantați în tot spațiul ex-sovietic, de la Ianukovici la Voronin și Marian Ursul (rus) – pardon, Marian Lupu.

Europeanuul 07-12-2013 - 13:38

Ianukovici este un rusofil iar Voronin este un transnistrian romanofob. Astia cer Kremlinului sustinere politica, militara si economica (nu se multumesc ei cu o leafa de keghebe).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult