Acasa Stiinta-ITIT Un nou Mozilla, nume de cod: Lorentz

Un nou Mozilla, nume de cod: Lorentz

scris de Ziua Veche
120 Afisari

Fanii Mozilla pot descarca viitorul Firefox, in versiune beta, care pastreaza browserul deschis chiar daca un plug-in se blocheaza sau are alte probleme. Oficialii au anuntat ca acesta va actualiza platforma Gecko ce are abilitatea de a rula plugin-uri separat de procesul browser-ului principal.


Utilizatorii sunt invitati sa previzualizeze noua versiune beta cu numele de cod “Lorentz”, fiind practic Firefox 3.6.3 imbunatatit cu actualizarea Gecko 1.9.3. Asadar daca un plug-in are un accident sau se blocheaza, aceasta nu va afecta restul browserului. Veti putea sa reincarcati pagina pentru a reporni plugin-ul si sa incercati din nou. Aceasta noua versiune mai are si multe alte actualizari. Totusi pentru utilizatorii Mac inca nu este gata. Cei care folosesc Linux si Windows il pot descarca de aici.

0 comentariu

somnorosul 01-10-2010 - 17:37

JUSTITIARII NOSTRII SE SIMT CU MUCUL LA DORSAL.URMEAZA SI PENSIILE LOR,GUVERNUL LUCREAZA PE ETAPE ,PLANIFICAT. DAR VAZAND INGROSAREA GLUMEI JUSTITIA DA INAPOI. SA SPERAM CA SE VOR TINE TARE.

ALT VAL 01-10-2010 - 21:30

sindicatul lui dogaru nu are niciun merit in castigarea procesului de la cluj

radu 02-10-2010 - 07:02

..ia mana de pe Patca si Hexan !!!. Fa lafel si apoi da comunicate „catre tara”

caporalu 02-10-2010 - 15:57

ssmd lui d/l DOGARU cate procese a initia? Cer mai multa implicare a ssmd in lupta pentru apararea drepturilor militarilor disponibilizati! Se aude acolo la….d/l Dogaru?

ALT VAL 02-10-2010 - 17:19

dogaru vrea sa afilieze sindicatul la partidul fantoma a lui dan diaconescu
unde a si aparut in studiou vorbind de o negociere necesara
fraierilor!

caramache 04-10-2010 - 00:21

1. O sentinta justa nu poate fi revocabila. Din moment ce este revocabila, nu inseamna neaparat ca este si justa. Acest mic amanunt le-a scapat sindicalistilor de stele si table demolate si, probabil, ca nu le-a fost explicat de catre avocatii lor, sau nu au fost in stare sa priceapa ca justitia tzivila nu este curte martiala.
2. Un caz se jucdeca la instantele de apel in drept si nu in fapt, deci acuzatia de „antiromanismul, minciuna si impostura unor guvernanti vremelnici” este o pura fantezie cazona lipsita de orice noima.
3. Toata gargara cu nerespectarea bla, bla, bla este hilara si ridicola deoarece sindicalistii astia au acceptat fara cracnire Legea Statutului cadrelor militare care stipuleaza in mod expres interzicerea pentru militari de a se bucura de dreptul fundamental de a organiza si partiipa la organizatii si activitati politice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS