Acasa Opinii Huidu, Badea, Laura Stoica şi Poliţia Rutieră

Huidu, Badea, Laura Stoica şi Poliţia Rutieră

scris de Alin Burtescu
15 afisari

10 martie 2006: „Autoturismul Laurei Stoica s-a ciocnit frontal, aseară la ora 21.40 pe raza localităţilor Sineşti-Moviliţa, pe DN2, cu o Dacie papuc care intrase pe contrasens. În urma impactului autoturismul cântăreţei s-a răsturnat de trei ori, fiind propulsat la aproximativ 20 de metri în decor. Laura şi iubitul ei, care conducea maşina, au murit. Cântăreaţa era însărcinată”.

16 octombrie 2011: „Accident cu mai multe victime la Timişul de Sus, în judeţul Braşov. Bolidul Mercedes ML condus de Şerban Huidu, circulând dinspre Predeal spre Braşov, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan. Două persoane din aceasta au murit, respectiv şoferul în vârstă de 65 de ani şi o pasageră”. O a treia persoană din maşina lovită a decedat după două zile.

Stupid! Oameni care mor pe străzi din cauza altora. Dar de când s-a inventat autoturismul se întâmplă asemenea tragedii. Am păţit un accident acum câţiva ani. Un Volkswagen cu opt locuri din Republica Moldova a intrat în maşina condusă de mine. A venit din spate. Poliţia a măsurat 25 de metri de cauciuc rămas pe asfalt de la frâne. Conducătorul auto probabil a adormit. În maşină cu el mai erau două femei şi cinci copii. Cu mine, alte două persoane. Nu a murit nimeni. Ei nu au mai avut cu ce merge mai departe spre Bulgaria, eu am primit daună totală. Din nou stupid! Dar se întâmplă zi de zi. Viaţa lui Teo Peter a fost curmată de un american care s-a făcut că nu vede semaforul roşu. Şi alte mii de cazuri de acest fel se întâmplă în fiecare an pe şoselele noastre. Unii mor, alţii rămân mutilaţi pe viaţă, alţii conduc în continuare bine-mersi alte maşini.

Dar apare vrând, nevrând o diferenţă: oamenii de rând şi persoanele publice. Şi atunci opinia publică acuză sau deplânge, după caz, pe cei implicaţi. Dacă eu sau altcineva implicat în tamponarea de acum ceva vreme ar fi murit, ne-ar fi bocit familiile şi am fi fost trecuţi într-un proces verbal întocmit de agentul constatator.

Pe Laura a plâns-o o ţară întreagă. Păcat de tinereţile ei şi ale iubitului.

Pe Huidu, lovit la cap după accidentul de la schi, cu antecedente rutiere – cică a depăşit linia continuă în trecut şi a avut carnetul suspendat (câţi mulţi alţii nu au făcut la fel, chiar dintre cei care blamează!!!), unii îl apără, alţii îl acuză.

De departe, deşi au o ură fantastică, declarată, unul împotriva celuiltat, Mircea Badea a fost unul dintre personajele care a vorbit cel mai corect despre nenorocirea în care a fost implicat Huidu. Nu-l interesează cum va decurge viaţa „Cârcotaşului”, deplânge moartea celor din Logan şi aşteaptă, cum de altfel cu toţii ar trebui să facem, concluziile anchetei.

Despre Poliţia Rutieră, numai de rău. Li se predă la cursuri că ei sunt puşi să dirijeze drumurile şi principalul lor rol e de prevenire, iar ei tot „capete de cretă” sunt în continuare, „palmaţi” după un copac cu radarul. Nu mai zic de şpăgile luate ca să dea permis unora care într-o lume civilizată nici căruţa trasă de cal nu ar avea voie să o conducă. În primul rând aceştia omoară oameni pe străzi. Sau dacă din întâmplare crapă ei, lumea se uită la televizor şi zice: „Bă, săracii!”.

Accidente au fost şi vor mai fi. Cu răniţi şi cu morţi.

Dumnezeu să-i ierte pe toţi!

4 comentarii

Glanshgomartic 18-10-2011 - 14:46

N-am citit articolul ca stiu dinainte ce vrea sa zica autorul, dar vreau sa zic. Domnul Huidu e nevinovat. Adevaratii vinovati sint in ordine crescatoare: Basescu ca n-a facut autostrazi ca-n Germania; Boc ca a aiurit pe participantii la trafic cu cauciucile de sezon, minca-l-ar boala, ceea ce a facut ca cele trei victime sa nu se paota folosi si ei de „tancul” lor personal trebuid sa se lase purtati de tinicheaua aia de Logan; presa partinitoare si aservita puterii; maica Parascheva; OTV-ul manelist, justitia aflata la pamint, etc. Norocul nostru este ca inca functioneaza sentimentul patriotic la romani, ceea ce a facut ca din momentul de cind s-a petrecut acel accident „nedorit” de nimeni, domnului Huidu sa i se adreseze incurajari sub forma de blesteme, sudalmi, injuraturi. Si asta pe fondul unei recesiuni mondiale si a eliberarii a o mie de palestinieni care-si blesteama zilele ca nu se mai pot bucura de conditiile de lux din inchisorile israeliene, trebuind sa se reintoarca la balabustrele lor de gagici tiganci si la munca.

romulus 18-10-2011 - 17:59

ji -dane – treci la supt la palestinieni!

tomi 18-10-2011 - 19:12

Bou-le in cocina in care stai si ba-lega ce o maninci te face redus
mintal dar cu nume de mare latin. Nici in visele tale cele mai marete,
normal de ce capul tau este in stare sa creeze nu ai avea conditii
cum au acei afurisiti de teroristi arabi-palestinieni in inchisorile din
ISRAEL – mancare calda de trei ori pe zi conforma cu religia islamica,
televizor si radio in fiecare celula,aer conditionat,dreptul de a face cursuri si a urma invatamint in inchisoare,dreptul de a fi vizitati o data pe luna de famile,dreptul de a fi examinati periodic de crucea rosie
internationala.Ce drepturi a avut GHILAD SHALIT militarul israelian
rapit si detinut de hamas timp de cinci ani? Nci una,nimeni nu a
stiut de el timp de 2000 de zile nu si-a vazut familia si a fost tinut intr-un buncar subteran unde nu a vazut lumina soarelui.Te-ai
trezit si tu din co-cina ta unde grohai slogane antisemite si veninul
iti curge printre colti.
tomi

H2SO4 20-10-2011 - 04:29

ce aveti oameni buni cu evreii? ei sint un popor asa de bun si blind, ca de aceea se numesc „pOpOrul ales” !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult