Acasa Top SecretArmata Militar român rănit într-un schimb de focuri în Afganistan

Militar român rănit într-un schimb de focuri în Afganistan

scris de D.S.S.
8 afisari

O patrulă aparţinând Batalionului 2 Manevră, aflată în misiune de cercetare a unui pod,  pe autostrada A1, în provincia Zabul din Afganistan, a fost atacată, duminică, 9 decembrie, în jurul orei 14.25 (ora României), cu armament de infanterie.

În urma schimbului de focuri, caporalul Daniel – Gheorghe Tuică a fost  rănit în zona gâtului. Militarului i s-a acordat primul ajutor, apoi a fost evacuat de urgenţă, cu un elicopter MEDEVAC, la Spitalul Militar din baza Lagman, pentru investigaţii de specialitate, starea lui fiind stabilă.

Militarul, în vîrstă de 29 de ani, este căsătorit, face parte din Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada” şi a mai participat în teatrul de operaţii din Afganistan, în anul 2010. Ministrul Corneliu Dobriţiou şi întreaga conducere a Ministerului Apărării Naţionale urmăresc cu atenţie evoluţia stării de sănătate a caporalului Daniel – Gheorghe Tuică.

2 comentarii

Tom Cc 09-12-2012 - 19:24

sanatate !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult