Acasa InternationalExterne Scandal europarlamentar. Severin dă explicaţii liderilor PSD

Scandal europarlamentar. Severin dă explicaţii liderilor PSD

scris de P.C.R.
19 afisari

Update. 14.45. Slovenul Zoran Thaler şi-a dat luni demisia din funcţia de eurodeputat în urma scandalului de lobby în care este implicat şi Adrian Severin, potrivit unor surse din Parlamentul European.

Cel de-al treilea europarlamentar implicat, Ernst Strasser, fost ministru austriac de Externe, şi-a anunţat demisia încă de duminică.

UPDATE. 13.42. Europarlamentarul social-democrat Adrian Severin a decis luni să se autosuspende din Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD până la clarificarea situaţiei sale în Parlamentul European.

+++++++++++++++

Update. 12.15. Direcţia Naţională Anticorupţie se autosesizează în cazul eurodeputatului Adrian Severin, despre care presa română şi cea internaţională a consemnat eventuale fapte de corupţie în care politicianul ar fi implicat, a comunicat purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan.

————

UPDATE. 11.40. Eurodeputatul PSD Adrian Severin a fost chemat de urgenţă la Bruxelles, la Parlamentul European, informează Realitatea TV. Severin a fost chemat de liderul Partidului Socialist European din Parlament.

——————–

Biroul Permanent al PSD îl va audia luni pe Adrian Severin, privind scandalul de corupţie în care e implicat.

Adrian Severin explica liderilor PSD cum e cu scandalul de coruptie in care este implicat„Cred că se impune discuţie în Biroul Permanent al PSD. Conducerea partidului va ascula explicaţiile domnului Severin. După ce vom vedea poziţia dânsului faţă de această situaţie vom trage o concluzie”, a declarat pentru „Evenimentul zilei” Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt al PSD.

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a dat astăzi vina pe ziariştii de la „Sunday Times” pentru provocarea scandalului „bani contra amendamente”, susţinând că s-a pus la cale o acţiune de denigare a sa şi a Parlamentului European, publicaţia fiind cunoscută pentru scandalurile provocate.

1 comentariu

niky ionita 21-03-2011 - 14:30

Imi pare nespus de rau daca dl.Severin este implicat in aceasta afacere.
Erea omul cel mai curat din mafia politicienilor dupa parerea mea,dar iata ca nu este asa banul este ochiul dracului inaintea lui se indoaie si otelul.
asi dori sa fie numai o incenare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult