Acasa rss 1asig Nu ȋți ajunge spațiul de stocare? Seagate a livrat primele hard disk-uri de 8 TB

Nu ȋți ajunge spațiul de stocare? Seagate a livrat primele hard disk-uri de 8 TB

scris de Laurentiu Banches
204 Afisari

Compania Seagate a lansat hard disk-urile cu cel mai mare spațiu de stocare disponibil de pe piața IT.

Seagate: Primele hard disk-uri de 8TB au fost livrate (foto: techhive.de)

Seagate: Primele hard disk-uri de 8TB au fost livrate (foto: techhive.de)

Vice-președintele diviziei de marketing al companiei, Scott Horn a declarat, potrivit mashable.com cǎ „ Pe mǎsurǎ ce lumea ȋn care trǎim devine una acaparatǎ de tehnologie mobilǎ, numǎrul dispozitivelor pe care le folosim pentru a crea și consuma date crește ȋn mod exploziv și direct proporțional și numǎrul de date nestructurate.” Cu ocazia acestei lansǎri, Scott Horn a menționat cǎ scopul acestui hard disk de 8TB este de a oferi spațiu suficient de stocare la un preț cȃt mai scǎzut.

Cu toate acestea, cel mai probabil cei care doresc sǎ folosesc acest dispozitiv pentru „uz casnic” vor avea de așteptat versiuni mai eficiente și din punct de vedere al prețului, hard disk-urile fiind deocamdatǎ destinate ȋndeosebi mediilor enterprise, unde spaţiul de stocare este cel mai important. Totuși, o veste bunǎ pentru consumatorii privați este faptul cǎ pe lângă spaţiul generos, noul hard disk vine cu un consum redus de energie şi algoritmi avansaţi de conservare a energiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS