Acasa InternationalExterne Scandalul „Mită pentru Severin” ia amploare în Europa

Scandalul „Mită pentru Severin” ia amploare în Europa

scris de P.C.R.
0 afisari

OLAF este la curent cu informaţiile apărute în Sunday Times şi preluate şi de restul presei.

Adrian Severin ne face de rasul Europei„Evaluăm informaţiile şi vedem dacă deschiderea unei investigaţii în acest caz intră în competenţa OLAF„, a declarat un reprezentant al serviciului de presă al OLAF.

Sursa citată a mai precizat că OLAF nu poate deschide o investigaţie dacă nu există informaţii serioase referitoare la un comportament necorespunzător, dar că, pe de altă parte, are obligaţia de a ancheta orice suspiciune de astfel de comportament, informează Realitatea.net.

Pe de altă parte, surse din cadrul PE au declarat, luni, pentru Mediafax, că Biroul Permanent al Parlamentului European se va reuni miercuri, ocazie cu care va lua în discuţie şi cazul semnalat de „The Sunday Times .

PE nu poate stopa mandatul de europarlamentar, dar poate impune sancţiuni de natură economică, pecuniară. Singura care poate cere stoparea mandatului de europarlamentar este o autoritate naţională judiciară din statul europarlamentarului.

13 comentarii

vasile 21-03-2011 - 16:51

Pai daca este vorba de un pesedist, DNA este in stare sa se autosesizeze si daca fapta s-ar produce pe LUNA, numai in cazul Robertei Anastase unde frurtul s-a produs sub ochii lor, demonstrat de presa, DNA nu are nimic de ziz. Si majoritatea ziaristilor, cei de la Gandul, de Romania Libera, de Evenimetul zile vorbeau despre asa-zizul furt de voturi, pe cand in cazul lui Severin aceiasi ziaristi dau vredicte sigure: coruptie , coruptie. Nu-i dau nicio sansa lui Severin. Daca vine USL la putere acesti ziaristi ii mananca cu fulgi cu tot fara sa aiba timp sa se apropie de palatele Victoria sau Cotroceni.

Ciu Huhu 21-03-2011 - 17:42

Severin daca e om cinstit, corect, isi da demisia din functia de europarlamentar si se retrage definitiv din politica!

pathfinder 21-03-2011 - 18:18

Hapciu, ai intrat intr-o bucla logica.

Apai daca era cinstit si corect nu facea mizeria asta. Pe cale de consecinta, nu avea de ce sa-si dea demisia.
Dar cum nu e nici una nici alta, nu isi va da nici demisia si nici nu se va retrage din viata politica. N-asa?

Sa-ti mai explic odata? 🙂

Ciu Huhu 21-03-2011 - 18:48

Ai direptate porcovanule portocaliu, dar tot portocalii tai ramin cei mai mari hoti, cu acte, din istoria Romaniei, PTIU!

pathfinder 21-03-2011 - 18:50

PTIU si tie ca io nu-s portocaliu.

Ciu Huhu 21-03-2011 - 18:53

Bun, dar tu sti ca Severin e evreu casatorit cu fica evreului S. Brucan (fostul Brukner)?

Asta spune tot avind in vedere ca cel mai mare hot din istoria omenirii este evreul B. Madoff!

Bumerang 21-03-2011 - 18:37

Superb 🙂

Cand imi amintesc ce editoriale si articole „destepte” scria Severin la Ziua, in care explica profanilor cum functioneaza sistemele economice, si cum trebuie sa se treaca prin tranzitie, ca nu toti comunistii au fost rai, caci majoritatea erau erau de fapt ptofesionisti, etc etc.

Alt „egzemplu” de marshavie primtiva de care dau dovada ex-comunistii, indiferent de limbajul folosit, de la un Vanghelie semianalfabet, pana la un Severin care se vrea un om subtil si care foloseste un limbaj elevat :-). La urma sunt toti niste HOTI!

digital 21-03-2011 - 22:59

uite cum isi apara *coalitia**!!!

Ciu Huhu 21-03-2011 - 18:50

Mai ales voi bozgorii sinteti hoti, n-asa?

Bumerang 21-03-2011 - 22:06

Las’ ca-ti trece Ciuciule….

Ciu Huhu 21-03-2011 - 19:08

Severin Severin, cumplit vei plati in reincarnarile tale viitoare, la fel acei conationali ai tai de teapa ta, acei evrei necinstiti ca tine!
Bine ca mai exista si ovrei cinstiti!

Neacsum 21-03-2011 - 23:07

Interesanta reactia lui Boc, cel care in cazul Blejnar a spus ca il va demite numai daca va fi cercetat de DNA, dar ii cere lui Severin sa demisioneze ca asa e normal. Asa este normal pentru Boc. Cei din alte partide trebuie sa isi prezinte demisia de onoare, pe cand cei din PDL neavand onoare , nu au ce sa isi prezinte.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult