Acasa Top SecretArmata Dogaru – Cea mai mare “Victorie “ de la înfiinţare până azi

Dogaru – Cea mai mare “Victorie “ de la înfiinţare până azi

scris de Marin Neacșu
3.107 Afisari

Ce a dorit domnul Dogaru de când a înfiinţat sindicatul şi până azi ? Să apere drepturile militarilor ? Nu! Să iasă în lume, să îl vadă lumea, să fie pe prima pagină a ziarelor. Ei bine, azi a devenit subiectul cel mai fierbinte al unor posturi TV aservite lui Băsescu.

Modul în care este însă rostit numele său nu prea este de fală. Şi aşa cum, spuneam din păcate, numele său rostit cu dispreţ este legat de al SCMD şi mai ales este legat de toţi militarii rezervişti, pentru că domnia sa întotdeauna s-a erijat drept reprezentantul tuturor pensionarilor militari, apoi al tuturor militarilor, apoi al NATO şi apoi al întregii societăţi româneşti fără a fi mandatat de cineva să vorbească în numele lor, luându-şi acest drept aşa cum şi-a luat şi funcţia de preşedinte al sindicatului, fără a fi ales sau măcar confirmat de către CNR vreodată. Domnul Dogaru cel care în orgoliul său nemăsurat a trecut peste voinţa sau dorinţa celor în fruntea cărora s-a urcat singur, neales de cei mulţi ci  doar autopropus şi acceptat de 20 de oameni, face în continuare doar ce îl taie capul fără a întreba pe nimeni, fără a se consulta cu nimeni într-un stil pe care şi Băsescu l-ar invidia.

Ei bine, domnul Dogaru a reuşit să transforme numele sindicatului în bătaie de joc, a reuşit să pună cu 3 zile înainte de referendum  un mare semn de întrebare vizavi de intenţiile premierului Ponta şi a lui Antonescu. Aceştia sunt acum în gura presei Băsiste, învinuiţi că vor să desfiinţeze CCR, DNA, ANI, CNA şi mai ştiu eu ce organisme interne şi internaţionale. De ce ? Pentru că domnul Dogaru, în dorinţa sa de a se vedea pe sticlă, a mers la B1.TV ( post tv Băsist 1000%, să se laude că USL a semnat un mare contract cu el. Le-a fluturat prin studio la toţi cei care voiau să vadă o hârtie cu un acord de principiu pentru demararea unor discuţii pe marginea Obiectivelor CNSC şi ca să supraliciteze, să se laude cum face de obicei, a declarat că domnul Ponta a fost de acord cu documentul propriu-zis, dar trebuie să mai negocieze cu fiecare membru al CNSC. Dogaru, ca de obicei, s-a lăudat fără să gândească crezând că are în faţă nişte cipolino  care vor cădea în extazul din fundul grădinii auzind ce a făcut el, pupându-i mâinile şi transformându-l în sfânt. Ei bine, de data asta nu a mai fost aşa. Cei de la B-1 i-au luat cuvintele şi documentele la puricat şi aşa au constatat că printre  doleanţele  menţionate în hârtiile lui Dogaru,(menţionând aici că sunt ale lui Dogaru personale, ele nu au fost niciodată dezbătute pe puncte de preşedinţii de filiale, s-a discutat doar de principiu, foarte puţin la CNR, dar nu s-a votat şi nu s-au discutat acele  obiective  cu membrii CNR  aşa cum nu au fost discutate nici cu USL) se află şi desfiinţarea unor instituţii ale statului iar  Ponta este acum învinuit de toată presa că a semnat şi a acceptat asemenea aberaţii. Iată ce declară Ponta:

„Nici vorbă, cum să luăm în calcul aşa ceva, dar acolo sunt 53 de asociaţii şi avem timp până în noiembrie să discutăm cu fiecare. Cum să desfiinţezi DNA şi Curtea Constituţională? Fiecare om mai exaltat poate să ceară orice, dar noi am semnat că am fost de acord cu un singur lucru: că o să discutăm până la începutul campaniei electorale parlamentare. Nu am semnat nimic altceva şi nici nu ne-a fost prezentat niciodată nimic altceva„.

Adevărul este că domnul Dogaru a făcut presiuni extraordinare să îi fie semnat acest acord şi toţi sindicaliştii militari cunosc şantajele, presiunile şi insistenţa cu care Dogaru a cerut să i se semneze o hârtie cât de mică. Pe atunci credeam că insista atâta numai datorită dorinţei sale de a fi băgat în seamă şi am spus asta de nenumnărate ori. De fapt chiar în cadrul intervenţiei telefonice de la B1, a recunoscut singur că se simţea frustrat de faptul că nu îl băga în seamă nici o televiziune, decât Antena 3. Acum, după ce a fost cu documentul pe la televiziuni cunoscute drept pro Băsescu ca să îşi prezinte documentul, mă întreb dacă nu cumva insistenţa lui avea alt scop decât o simplă ambiţie de om nebăgat în seamă. Dar insistenţa sa de a i se semna o hârtie, fie ea şi de principiu  cu care apoi ataşată la cerinţele sale aberante (nediscutate cu filialele şi neaprobate de majoritatea sindicaliştilor,) să se prezinte la o televiziune pupătoare de fund prezidenţial ridică un mare semn de întrebare vizavi fie de inteligenţa domnului Dogaru fie de intenţiile sale.

Că hârtia semnată reprezintă doar un acord de a se trece la discuţii, scrie chiar în documentul respectiv  şi numai o minte bolnavă poate interpreta altfel acel acord. Dar declaraţiile, înfumurarea şi minciunile cu care domnul Dogaru ne-a obişnuit au făcut ca cei interesaţi să speculeze şi tragă concluzii departe de adevăr. De altfel ascultând intervenţia telefonică a lui Dogaru se poate observa insistenţa cu care moderatoarea B1 tot încerca să scoată de la el  declaraţia că Ponta a semnat acordul în cunoştinţă de cauză asupra cerinţelor din celălalt document  şi în acord cu acele cerinţe şi deşi Dogaru a spus “NU” de mai multe ori şi în mai multe limbi, aceasta tot insista şi îi reproşa că nu răspunde la întrebare. De fapt nu răspundea cum ar fi vrut ea.

Dar conform Gândul, domnul Dogaru ar fi declarat că  „Ei au avut patru luni acordul la dispoziţie, l-au semnat şi nu au avut nicio obiecţie. Curtea Constituţională dublează Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA dublează Parchetul General, nu se justifică. Sunt instituţii bugetivore, care nu se justifică şi care dublează instituţii ale statului şi arme politice în mâna unora şi altora. Le-a făcut Năstase pentru el şi au încăput pe mâna altora, dar asta e altă problemă. Ei au semnat protocolul cu noi. Materialul respectiv l-au avut la dispoziţie patru luni”,

De aici s-ar putea trage concluzia că Ponta cunoştea conţinutul obiectivelor CNSC şi a fost de acord, de vreme ce nu a avut obiecţii. Deci declaraţia lui Dogaru îl incriminează pe Ponta. Eu cred, cred că Dogaru a făcut această afirmaţie, deşi nu am altă dovadă decât ce scrie în Gândul, şi cred pentru că îl cunosc şi ştiu cât îi place să exagereze. Ultimul meu material despre Dogaru se referea exact la acest obicei al său. De fapt Ponta şi ceilalţi cosemnatari USL au semnat doar hârtia prin care se declarau de acord să treacă la discuţii, fără a se angaja cu nimic altceva, iar Dogaru a supralicitat când a spus că aceştia au semnat sau au fost de acord şi cu propunerile sau obiectivele celuilalt document.

De fapt , în stilu-i caracteristic, domnul Dogaru mai afirmă într-un loc că s-a semnat acordul pe obiectivele documentului care prevede cererile CNSC chiar pe blogul sindicatului, în comunicatul din data de  20.07, document la care m-am mai referit odată :

” Atragem atentia ca acordul dat de USL este nu numai pe obiectivele SCMD si ale altor asociatii militare aliate ci pe obiectivele a 53 de entitati sindicale si ONG-uri care apartin: profesorilor, pensionarilor civili, personalului din justitie, sanatate, agricultura, minerilor, revolutionarilor, functionarilor publici, etc. adica tuturor domeniilor socio-profesionale.”

Dar cred de asemenea şi că, copreşedinţii USL nu luau în calcul această variantă şi că de fapt declaraţia lui Ponta este realistă. Dacă ei au semnat un document prin care se angajau să treacă la discuţii, negocieri şi atâta tot. Că Dogaru dorea să prezinte asta ca o mare realizare şi ca un acord scris cu USL privind cerinţele SCMD este o altă poveste şi face parte din minciunile şi laudele marca Dogaru. Numai că de data asta minciunile lui Dogaru au provocat o mare problemă primului ministru şi dacă doamna Macovei se va duce iară cu pâra şi cu cele două documente, cel semnat şi cel pe care cu care s-a lăudat Dogaru la UE, la domnul Barroso, va exploda din nou Europa , pentru că cele două documente puse cap la cap duc la idea că actuala guvernare vrea să desfiinţeze CCR deci prima acuzaţie privind lovitura de stat la adresa instituţiilor democratice ale statului, a fost întemeiată. Iată ce a reuşit să facă domnul Dogaru cel care se prezintă singur drept reprezentantul societăţii civile  reprezentantul tuturor pensionarilor militari, reprezentantul Armatei. Eu nu m-am simţit şi nu mă simt reprezentat de acest om şi de trei ani tot încerc să arăt colegilor de sindicat pe cine au în faţă. Poate acuma s-au convins.

Pun o întrebare: dacă toată această insistenţă cu semnarea acordului  a fost urmărită pentru alte interese decât dorinţa lui Dogaru de a ieşi în faţă ? Atunci avem de a face cu o mare victorie a lui Dogaru. Apropo, ce aţi căutat la B1 domnule Dogaru? Notorietate? Aveţi acuma să vă iasă pe nas. Se cere o întrunire de urgenţă a CNR al sindicatului şi discutarea domnului Dogaru la modul cel mai serios. Dacă militarii rezervişti mai doresc să fie reprezentaţi în acest mod de domnul Dogaru atunci sindicatul are o mare problemă.

Ca o curiozitate, ca să înteţeagă toată lumea cum lucrează domnul Dogaru, am fost anunţat de doamna Cristiana Anghel, care figurează ca membră a CNSC că habar nu are de conţinutul documentului incriminat, că nu a semnat nici un astfel de document, că NU ESTE DE ACORD CU PUNCTELE PRINVIND DESFIINŢAREA CCR şi mai mult, se va retrage din CNSC pentru că nu doreşte să mai facă parte dintr-o asociaţie care se foloseşte de numele ei fără a fi consultată.

Şi a mai declarat doamna că nu este singura membră a CNSC care nu a semnat acel document şi nu se regăseşte în obiectivele domnului Dogaru. Neavând acordul celuilalt membru, nu îi fac public numele, dar este liderul unui sindicat membru al CNSC. Şi atunci întreb eu, dacă chiar membrii CNSC nu au habar de pretenţiile pe care Dogaru susţine că le-au semnat, cum ar putea şti Ponta  care nu a semnat decât un accept de a discuta ?

Ce a urmat la B1 după intervenţia lui Dogaru, nu a fost deloc plăcut pentru sindicalişti. O altă întrebare care se pune, este daca mai doreşte cineva de acuma încolo să mai negocieze ceva  cu Dogaru şi daca USL va mai semna ceva cu el.

36 comentarii

istrate george 27-07-2012 - 11:40

Domnule Neacsu va stimez mult articolele si va multumesc pentru atitudine. Eu demult le-am zis unor sindicalisti membri ai CNR/SCMD ca domnul Dogaru are momente cand alearga singur si vorbeste ce vrea fara sa fie mandatat. Ca sa conduci un sindicat trebuie sa fi avut la viata ta posibilitatea existentei macar a unui subordonat. Nu e nimeni de vina ca majoritatea generalilor/coloneilor din Bucuresti s-au inscris la cealalta asociatie, care si ea a dat cu palma-n ….. Cred ca s-au pacalit si unii si altii. Ce sa-i faci e greu la batranete sa-ti dai seama ca ti-au lipsit in tinerete curajul si moralitatea. Sa ne uram totusi sanatate si minte stabila celor care mai meritam.

camelia 27-07-2012 - 13:30

Marin Neacsu este un aonim in ziaristica romaneasca, si anonime sunt si editorialele si ideile lui. Neacsu ar trebui sa se abtina sa mai publice potlogarii ca cele din acest editorial. MINTE cu nerusinare acest Neacsu cind spune ca Dogaru nu are nimic de-a face cu sindicatul militarilor rezervisti ci ca pe el il intereseaza sa apara in presa. NIMIC MAI FALS SI MAI DEONTOLOGIC SI MAI MISELESC! Dogaru, colonel in rezerva Dogaru, este presedintele sindicatului si se bate ca nici un alt presedinte pentru drepturile celor in fruntea carora a fost ales. Inafara de asta, colonel Dogaru este unul dintre marii patrioti ai Romaniei, un extraordinar istoric, care de la inaltimea pregatirii lui, apara ADEVARATA ISTORIE a Romaniei. Neacsu, in anonimata lui viata e normal sa-l gelozeasca pe col. Dogaru, insa, sfortarile si scremarile lui nu vor avea decit un efect : ii vor provoca lui Neacsu niste hemoroizi pe masura inaptiilor pe care le vomita impotriva col. Dogaru.

urbos 27-07-2012 - 14:36

Toate jegurile alea de institutii chiar trebuie desfiintate. DNA, CNA, ANI niste mizerii antidemocratice. CCR s-a vazut ca e o excrescenta care se poate transforma in tumoare, substituindu-se legislativului.

gigimarga 27-07-2012 - 15:39

Măi nea Neacşule văd că ţi-ai schimbat caracterul precum lupul părul! Păi nu ne luptăm din 2009 ca să fie dreptate în România? Când băsescu trâmbiţa tăierea pensiilor pentru interesul naţional şi aţi văzut care era interesul naţional-vila DANTE şi poşetele lui madame UDREA,

gigimarga 27-07-2012 - 15:43

Măi nea Neacşule văd că ţi-ai schimbat caracterul precum lupul părul! Păi nu ne luptăm din 2009 ca să fie dreptate în România? Când băsescu trâmbiţa tăierea pensiilor pentru interesul naţional şi aţi văzut care era interesul naţional-vila DANTE şi poşetele lui madame UDREA, şi CCR a hotărât că pensiile se pot tăia la toţi mai puţin la magistraţi fiindcă ei sunt dumnezei pe Pământ, cum să nu-ţi doreşti desfiinţarea CCR care este o şleahtă de hoţi numiţi politic? Ştiu că eşti oltean dar nu eşti roman sau militar adevărat! Să-ţi fie ruşine pupincuristule!

BULA 27-07-2012 - 15:47

Nu e oltean, e doar stabilit in Oltenia. Daca i se permite sa scrie la ziare, inseamna ca are o misiune de indeplinit. Nimic nu e intamplator in lumea asta.

gigimarga 28-07-2012 - 13:32

N-o fi oltean dar s-a adaptat în sens negativ!

digital 27-07-2012 - 15:53

o parte din instituțiile astea sunt inventate de UE pentru a controla și manevra cursul politic și economic,iar pedalacii în frunte cu vrăjitoarea -băsist-bețivă-misa macovei au făcut posibilă implementarea lor și aducerea la rang de poliție politică!
nu numai că ar trebui desființate,dar cei care au ocupat funcții în organigrama lor să nu mai profeseze în viața publică cel puțin vreo 5 ani!

BULA 27-07-2012 - 15:59

Bine ca v-ati dat si voi seama, in sfarsit. Colonistii din Vest urasc de moarte capitalismul in stare incipienta din Romania si au nevoie de unelte ca PDL si Basescu, de DNA, ANI, CCR, etc, sa le dea in cap privatizatilor nostri, sa nu prinda coaja prea groasa si dupa aia sa se opuna (din interese proprii) multinationalelor si scarbelor din Occident.

neacsum 27-07-2012 - 19:00

Nu institutiile in sine sunt de vina ci cei care le conduc si le manevreaza. Daca ar fi sa aplicam acelasi principiu pe care il aplicati CCR, CNA DNA, etc, atunci ar trebui sa desfiintam si parlamentul, si guvernul si presedintia ca institutii, pentru ca au adus mai mult rau si chiar au infiintat celelalte inmstitutii. Dar nu facem asta , ci ne chinuim sa ii inclocuim pe cei care le conduc. Asa trebuie facut si cu celelalte institutii. Institutia in sine nu face rau, ci omul care o face sa lucreze. Desteptati-va oameni buni si ganditi logic. Lasati ura si neputinta si faceti ceva concret si realist. De ce sa desfiintati CCR si nu Ministerul justiriei, de ce DNA si nu Politia romana, de ce ANI si nu SRI, SIE, MApN? Pentru ca e nevoie de ele dar avem nevoie de altii oameni care sa le conduca.

Salut 27-07-2012 - 19:33

Marine, se pare ca institutiile mai lucreaza si dupa cum este pop_ulatia. Adica, marja pe care si-o permit e direct proportionala cu ignoranta pop_ulatiei intr-o anumita materie.

Spre exemplu, CCR. Ar trebui sa fie cainele de paza al Constitutiei, dar nu asa, foaie verde, la modul general si nimic concret, ci al aspectelor de intarire a democratiei dintr-o societate.
Democratie- in sensul foarte larg – inseamna mai multa putere catre cei multi si mai putina catre persoane particulare.

CCR s-a autodesfiintat prin decizia „50%+1” in materia prezentei la un referendum DE DEMITERE A UNEI PERSOANE, lucrand in directia total inversa celei pe care se lauda ca o apara. CCR s-a transformat in institutie de aparare a unei persoane impotriva vointei pop_ulare. IN CONDITIILE IN CARE SINGURA ACTIUNE CE AR FI TREBUIT S_O FACA CCR este non-implicarea.
Personal, nu-l stiu pe acest Dogaru; nu ma intereseaza speculatiile cu el si despre el. Dar in acest aspect se pare ca are curajul de a spune un adevar: o comisioara alcatuita din 9 insi NUMITI (nici nu mai conteaza cum) a devenit mai puternica decat Parlamentul de peste 400 de persoane , ALESE direct de catre pop_ulatie. Si continua si cu solutia: CCR (in actuala configuratie) trebuie pur si simplu desfiintata si – eventual – pusa pe alte baze.

digital 27-07-2012 - 19:33

n-ai înțeles că sunt clone?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce dreq!neacsum!

BULA 27-07-2012 - 19:44

Nu sunt clone, ci institutii create la ordinul americanilor, cu scopul de a bloca capitalizarea rapida a autohtonilor.

urbos 27-07-2012 - 19:46

Institutia face si rau atunci cand este conceputa prost sau cand este o excrescenta in sistem si-l perturbeaza sau cand este conceputa intr-un scop rau etc.
DNA si ANi sint niste excrescente, ele sint inutile atata vreme cat ai deja procurori, judecatori, tribunale… Deci aceste mizeri functioneaza prost din conceptie.
CNA este o mizerie antidemocratica, asa ceva nu trebuie sa existe in democratie, la randul lui CNA calca peste Justitie, judecand si pedepsind dupa bunul plac.
CCR nu ar trebui sa se ocupe decat de constitutionalitatea legilor si nu sa se substituie legislativului, malformatie la care s-a ajuns sub Basescu, asa ca, desi ar putea sa aiba utilitate o asemenea Curte, e de preferat sa fie desfiintata, sau macar sa se revina la ce era in Constitutia veche.

urbos 27-07-2012 - 19:49

PS Numai un cretin nu pricepe ca trebuie taiate(desfiintate) excrescentele si nu organul cu totul. Asa ca numai un cretin poate zice, daca desfiintam DNA de ce sa nu desfintam Politia Romana.

BULA 27-07-2012 - 19:54

Sunt prelungiri ale FBI si CIA, prin care americanii ne mentin in starea vulnerabila de „vid de putere”, prin blocarea capitalizarii afaceristilor romani, evident ca prin furt de la stat (inginerii financiare). Se doreste mentinerea Romaniei in faza de colonie, fara bogatanime autohtona care sa puna botul la treburile serioase (productia industriala, eventual de armament).

digital 27-07-2012 - 20:01

neacșum,ai cam dat-o de gard!

DXN 27-07-2012 - 20:20

DOMNULE NEACSU,
Apreciez CURAJUL!
„Apropo, ce aţi căutat la B1 domnule Dogaru? Notorietate? Aveţi acuma să vă iasă pe nas.”
dogarul imi este foarte cunoscut: am fost seful lui pe cand MApN dorea sa intram in NATO.
E BOLNAV, dar nu cat dobre!

digital 27-07-2012 - 20:26

vezi că mă confunzi!
te-a luat cu retardeală?!

DXN 27-07-2012 - 20:30

Da.
Da’ intre voi doi nu-i nicio diferenta!
Te rog uita „COMPLEXUL DXN”, nu ma mai urmari, lasa-ma singur pe comments-uri.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2012 - 20:53

…Barbate ,nu i-mi vine sa cred ce abordare ai fata de ..klytoridiana/U , sau iara ai intins o perdea de fum sa-l acoperi !…sau chiar nici farmaciile nu mai sant, ce au fost ODATA ! SI IA SI eA/L un ban de la soricell!

DXN 27-07-2012 - 21:00

Carpatiene,
Neacsu a fost curajos. Acum.
E o mare diferenta intre el si b&d!

Marius Bâtcă 27-07-2012 - 21:10

Sa vezi ce bucurie maxima o sa fie in Iad, DXN-ul dracului. Sa vezi bucuria dracu’. Eu sfaraind pe barbeque (ca doar sunt gras) si tu fierband in suc propriu. Ma si gandesc, de acu’, ca ai merge cu niste hrean cu otet. Manca-te-ar dracii sa te manance !! :))

DXN 27-07-2012 - 21:14
DXN 27-07-2012 - 21:15

PENTRU batca:
(si dragomir)

CE TE MAI MACIN!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-07-2012 - 17:41

@DXN ,aici sant de acord , cu o valenta in plus! Daca sell din fruncea s(T)atului, l-a sacrificat si pe Aliodor pt. E.Maxima, atunci se explica atitudinea fata de ..bibicu ! Dar nici asta nu a fost cusher ,din pvd a pozitiei !Nu photzi nici cu una’n alta si cu banii de la P hostha …

Tache 27-07-2012 - 19:26

Existenta CCR, DNA, ANI s.a. incalca Principiile lui Peter de buna organizare si administrare, in speta principiul care spune ca pentru un anumit domeniu trebuie sa raspunda o singura institutie sau persoana. Pe romaneste spus, nu incap doua sabii in aceiasi teaca. Pe locul soferului sta o singura persoana si nu 2 sau mai multe.

Daca nu se desfiinteaza CCR, DNA, ANI etc, nu este nicio tragedie.. Sa fie atunci desfiintate Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul General, Ministerul Justitiei si lucrurile reintra in normal.

Desi actorii acestei tragedii sunt adulti, situatia este asemanatoare cu cea in care se da o jucarie pentru 2 copii de 6 anisori si li se spune cu satisfactie perversa : ‘ vedeti, intelegeti-va intre voi, care pune mana pe ea ‘

Situatia actuala nu este provocata de persoane, de Xsulescu sau de Popescu. Sistemul este diabolic si astfel conceput incat sa creeze disfunctii si dihonie. Aceasta stare de fapt trebuie sa inceteze !!

camelia 27-07-2012 - 20:18

NEACSULE, TUNU ESTI IN STARE NICI MACAR SA-L SPELI PE PICIOARE PE COLONELULDOGARU. DOGARU ARE CLASA, E UN ADEVARAT INTELECTUAL. TU CE ESTI?

DXN 27-07-2012 - 20:26

CAMI(y),
Repet: cand gandesti fa-o cu „creierele”, nu cu ovarele!
Intelectualul dogarul are ceva memorie. ATAT.
A profitat cat a putut de prietenii sai „istorici”, fostii lectori de socialism stiintific ca sa ia gradul de colonel.
Iti poti inchipui ca omul asta nu a implinit 55 de ani? vezi cum arata?
Asa ca, fa bine , si nu te aprinde!

camelia 27-07-2012 - 20:23

KremlinLeaks: Victor Ponta s-a întâlnit, la București, cu Aleksandr Kondiakov
Potrivit siteului KremlinLeaks, partener oficial al WikiLeaks, Victor Ponta s-a întâlnit în 14 iunie, la recepția organizată de Ambasada Federației Ruse la București, cu Aleksandr Kondiakov și Viktor Komardin, președintele companiei de armament Rosoboronexport.

Sursa: http://www.romania.mid.ru

Siteul KremlinLeaks publică un mesaj între doi oficiali ruși, despre relațiile speciale pe care le-ar avea cu premierul român Victor Ponta.

”Salutări din București

Îi transmitem întreaga noastră recunoștință dl-ui Victor Ponta, în special pentru felicitările primite de Ziua noastră națională.

După cum am informat, dl Victor Ponta ne-a vizitat pe data de 14 iunie, iar pentru noi aceasta a fost o posibilitate importantă de a schimba câteva idei foarte utile. Dl Victor ne-a transmis că întâlnirea cu d-nii M. Kondiakov și V. Komardin a fost foarte productivă și a mulțumit pentru această întâlnire.

De asemenea, ne-a încredințat că din luna iulie va incepe un proces de „purificare”, cum a fost stabilit, și dânsul, ca și altă dată, contează pe ajutorul nostru. Și că, din momentul începerii „curățeniei” totale, investițiile noastre locale vor fi valorificate. Din motive lesne de înțeles, vom intra din nou în legătură abia după 1 august. Cu respect, Evgheni”, se arată în mesajul respectiv.

Evgheni Egorov este ministru consilier în Ambasada Rusiei de la București.

Salut 27-07-2012 - 20:40

Ha ha ha, eu chiar ma intrebam cand incep basistii cu chistoace d’astea deja fumate!
Ma intreb, retoric desigur, cat creier ar trebui sa aiba (mai bine zis, sa nu aiba) cineva ca sa creada postacismele de genul asta ale basistilor bolnavi mintal.

camelia 27-07-2012 - 20:26

Plagiatul lui Ponta pe Google: motorul de căutare nu mai face trimitere la pagina premierului

Cu două zile în urmă, „Adevărul” atrăgea atenția că atunci când căutai cuvântul „plagiator” pe Google, motorul de căutare făcea trimitere direct la pagina personală a lui Victor Ponta. Astăzi, căutarea a exclus pagina premierului.

Dacă acum două zile prima listare a motorului de căutare odată tastat cuvântul „plagiator” era pagina personală a premierului României, astăzi prima listare este un articol al ziarului „EVZ”, ediția electronică.

Este, însă, posibil ca rezultatul motorului de căutare să fi fost dat de o „bombă Google”, prin crearea unui număr mare de linkuri care fac legătura între cuvânt şi site-ul personal al premierului.

Aceasta nu ar fi prima „bombă Google”, probabil cea mai cunoscută este cea legată de cuvintele „miserable failure”, creată în 2003, conform New York Times. Primul rezultat dat de această căutare era biografia lui George Bush, deşi sintagma nu apare nicăieri în text. Mai mulţi utilizatori au făcut legături între frază şi biografie, pentru a ridica în mod intenţionat linkul la rezultatele căutării. Acest fapt este posibil datorită mecanismului prin care Google determină importanţa paginilor, PageRank.

Ciu Huhu 27-07-2012 - 21:29

Iarasi minti securist basist slugoi al dictatorului Basescum asa zis Camelia!

DXN 27-07-2012 - 21:37

Mai Ciocumicule,
Tu chiar nu mai stii nimic de rudele tale?
😉

Salut 27-07-2012 - 21:33

Asta-i chiar o STIRE:

„Surse din lumea serviciilor secrete, citate de NAŢIONAL, susţin că duminică, în ziua referdumui, de la ora 21.00, membrii tuturor structurilor de informaţii au fost mobilizaţi la Piata Universităţii. NAŢIONAL mai afirmă că ofiterii de informaţii ai structurilor recunoscute ca fiind încă loiale preşedintelui suspendat Traian Basescu, în frunte cu SPP, au fost cei care au dat semnalul mobilizării.”

http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/32987

==================

Se pregatesc „baietii”. Am spus demult ca Nebunul national nu va ceda de buna voie puterea. Sper ca in interiorul institutiilor sa existe destul de mult spirit democratic, astfel incat sa se contracareze magariile ce vor urma. Ce a fost pana acum, ce este acum, e briza de primavara. Adevaraul uragan urmeaza … si este orchestrat de nebunul national. Deja afirma – cu doua zile inainte – ca referendumul „A FOST” fraudat !!!

ValVerde 27-07-2012 - 21:36

Salut boule,

cu ce e mai credibila sursa ta decit sursa camelutei?
si viceversa ?

antena3 vs. romania.mid.ru

????????????????????????????????

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS